Publicitat gràfica a Sabadell

Ens especialitzem a branding i disseny publicitari per a petites i grans empreses. Si necessites millorar la teva comunicació i sobretot aconseguir i fidelitzar clients, som el teu equip.

La comunicació de la vostra marca i productes passa per l’estil visual i amb Xpresa Comunicació tens d’un equip especialitzat en publicitat gràfica, per a que la teva imatge aconsegueixi vendes.

Disposa d’un equip de disseny gràfic que atengui a totes les necessitats de la vostra empresa.

Pregunta’ns sense compromís

Estudiem el teu projecte,
t’oferim un pressupost,
i ens reunim per a aclarir tots els detalls.
El nostre compromís ens diferencia de la resta

Som un estudi de publicitat gràfica creatiu i al dia amb les últimes tècniques, tendències i estils.
El nostre equip aquesta especialitzat en diferents àmbits per a oferir-te un servei integral de disseny gràfic i digital.
Tenim una màxima prioritat en el compromís amb el client i a treballar per a superar les seves expectatives.

Contacta amb nosaltres, oferim diferents plans ajustats tot tipus de pressupostos.

Sóm experiència i qüalitat

El nostre estudi de disseny gràfic i publicitat porta +20 anys d’experiència gestionant la imatge de tota mena de negocis.

Per nosaltres aconseguir els objectius del nostre client són la prioritat i sempre aportem noves idees creatives per tal de fer-ho possible. Treballem la imatge de cada marca amb cura i el màxim nivell d’exigència per aconseguir dissenys gràfics de qualitat i efectius.

Així que ja ho saps, si necessites donar una nova imatge a la teva marca, si vols millorar la comunicació amb els teus clients o renovar una imatge antiga, amb nosaltres aconseguiràs els objectius.

CA-cotxe-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021
IDA_anunci_baixa-1-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021
CENTROALUM-catalogo-general_baixa-1-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021
catàleg-ALTERRA_2-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021
logo-ALTERRA-HOMES-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021
catàleg-ALTERRA-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021

Quin es el cost?

A Xpresa ens ajustem a les necessitats de cada tipus de negoci. El nostre preu varia en funció de la quantitat d’hores de cada projecte i segons el pressupost de cada empresa plantejem la estratègia de comunicació visual que millor s’ajusti.

Quins serveis oferiu?

Tots els relacionats amb la comunicació visual i el disseny gràfic: Imatge corporativa, publicitat gràfica, packaging, disseny web, retolació i senyalèctica, etc.

Que és la publicitat gràfica?

Quan parlem de publicitat gràfica ens referim a tot el material gràfic d’una empresa per promocionar la marca o els seus productes. Per exemple: Tríptics, Catàlegs, Flyers, Calendaris, Paper corporatiu, Sobres, etc

Gestioneu tot el procés?

Sí, si ho necessites ens encarreguem de totes les gestions: Impressió dels catàlegs, distribució de publicitat, publicació d’anuncis, programació web, etc.
Durant tots els nostres anys hem elaborat una xarxa de partners de confiança.

Es posible fer una reunió?

Per suposat! Contacta amb nosaltres al telèfon 937279791 o per email a info@xpresacomunicacio.com i concertem una visita per estudiar el teu projecte sense compromís.

CRISSO_baixa-300x205 Publicitat gràfica Sabadell 2021

Contacte

T. 93 727 97 91
Jovellanos, 96 · 08201 Sabadell
info@xpresacomunicacio.com