Estudi gràfic sabadell

Estudi de Disseny Gràfic

El nostre estudi gràfic amplia les possibilitats de la teva empresa tant a petites com a grans empreses.
Oferim disseny gràfic potent, orientat a ajudar en gran manera a aconseguir els objectius comercials fixats. Aquest marcat estil d’agència de disseny gràfic, sens dubte ens fa diferents a les altres agències de Publicitat. Sabem que el disseny és una, si no la més important, de les armes de major potència avui dia per a afegir valor a un servei o producte, és la clau per a diferenciar-se de la competència. Per això ho treballem al més alt nivell.

Imatge Corporativa

Som especialistes en la creació de marques.
Oferim serveis d’Imatge Corporativa, disseny i redissenyo de logotips i símbols. Concepción de manuals corporatius complets. Quan creguem una Imatge Corporativa, ho fem sobre la base d’objectius de màrqueting per a obtenir els millors resultats. Oferim assessorament en *Branding per a empreses.

Disseny Gràfic

Serveis de disseny gràfic.
Disseny de cartells, fulls de mà, targetes de visita, folis corporatius, sobres, tanques, díptics, tríptics… etc. Disseny i maquetació de revistes i llibres. Disseny i concepció d’embalatge de producte. Disseny estructural d’embalatge i recipients. Valoració de viabilitat de producció. Disseny de caixes i etiquetes de producte.

Campanyes Creatives

Disseny i creativitat en la realització i gestió de campanyes de publicitat.
Serveis integrals de publicitat, concepció, disseny i gestió de mitjans.
Creació de campanyes de publicitat sota planificació d’objectius de venda. Assessorament en la Imatge de marca i producte. Planificació i disseny de línies de comunicació.